Det nye styret

Vi fikk storfint besøk og det var en god debatt om integreringspolitikk. Årsmøtet er unnagjort og det nye styret er på plass. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen.

original_1478639223_9838867

SLIK ER STYRETS SAMMENSETNING

Det var et godt oppmøte, mange givende diskusjoner og det nye styret ble enstemmig valgt. Nå er alle klare til å brette opp armene å jobbe for å gjøre Aurskog-Høland til et bedre sted å bo for alle, samt bygge en sterkere partiorganisasjon for fremtiden. Partileder Stein Lie hadde følgende kommentar i etterkant.

- Styret for 2016 er en fin blanding av aktive politikere og partifolk med bred erfaring. Dette er en spennende sammensetning og jeg synes at valgkomiteen har gjort en god jobb. Med Vigdis Tvete som har bred politisk erfaring og realpolitiker Jan Rune Fjeld på laget, blandet med kontinuitet fra det tidligere styret, er vi godt rustet for det neste året, sier gjenvalgt partileder Stein Lie.

Slik vil styret i Aurskog-Høland Arbeiderparti se ut det neste året:

• Partileder: Stein Lie

• Nestleder: Vigdis Tvete

• Sekretær: Gry Prytz

• Valgkamp- og kommunikasjonsleder: Steinar Ottesen

• Kasserer: Eva Marie Gran

• Kvinnekontakt: Randi Ransberg

• Styremedlem: Eli I. Ostrø

• Styremedlem: Rune Karlsen

• Styremedlem: Jan Rune Fjeld.

DEBATT OM INTEGRERINGSPOLITIKK

Stortingsrepresentant Åsmund Aukrust innledet om flyktningsituasjonen. Aukrust sitter i energi- og miljøkomiteen på Løvebakken. I etterkant var det en god debatt om samme tema. Mange tok ordet og det er helt tydelig at mange er opptatt av at vi skal ha en god integrering. Dugnadsånden er også stor i Aurskog-Høland Arbeiderparti. Stortingsrepresentanten hadde det både gøy og synes at dette var nyttig for hans rolle som folkevalgt i den lovgivende forsamlingen.

- Dette var kjempegøy og det var flott å være her. Jeg vil gratulere alle med en flott valgkamp, den beste på lang tid og dere fikk et supert resultat. Det var også en god debatt om integreringspolitikk. Det handler ofte om enkle ting. Dette var nyttig og noe jeg skal ta med meg videre, sier Åsmund Aukrust.

BLIR DU MED PÅ LAGET?

Hvis du står for Arbeiderpartiets politikk og verdier håper vi at du melder deg inn i partiet. Man må delta aktivt for å påvirke sitt eget nabolag og sin egen kommune. Arbeiderpartiet har det høyeste medlemstallet på langt tid og partisekretæren er kjempefornøyd.

– Jeg er utrolig glad for at så mange mennesker har tatt et aktivt valg om å støtte opp om Arbeiderpartiets verdier. Dette er svært motiverende i arbeidet på veien mot stortingsvalget 2017, sa partisekretær Kjersti Stenseng til arbeiderpartiet.no.

Aurskog-Høland Arbeiderparti har som et av sine hovedmål i 2016 å vokse organisasjonen og vi håper at du også blir med på veien videre, og det er ganske enkelt å bli medlem.

• SMS: Send <NYMEDLEM AP> til <1980>

• Nett: Man kan også melde seg inn på www.arbeiderpartiet.no.