Førsteutkast til kommunevalglista og nytt partiprogram

Førsteutkast til kommunevalglista og nytt partiprogram er klart.

Kommunevalglista 2023-2027

Nominasjonskomiteen har jobbet seg frem til et enstemmig førsteutkast til vår nye kommunevalgliste. De seks første på lista er forhåndskumulerte. Lista skal nå ut på høring hos medlemmene og arbeiderlagene hvor fristen er 1. november. Nominasjonsmøte er 24. november kl. 19.00 i kommunestyresalen.

Vil du bli lokal politiker er det ikke for sent. Det er plass til mange flere på lista. Ta kontakt med Roar Karlsen hvis du er interessert [email protected] 

Partiprogram 2023-2027

Programkomiteen har jobbet seg frem til et enstemmig førsteutkast til nytt partiprogram. Programmet er basert på tilbakemeldinger fra to medlemsmøter, forslagskassa og arbeiderlagene. Nå skal programmet på høring hos medlemmene og arbeiderlagene før det endelig skal vedtas under medlemsmøte 24. november. Fristen for å gi tilbakemelding er 1. november. 

Har du innspill ta kontakt med Ragnar Heide – [email protected]

Nominasjon- og programmøte 24. november kl. 19.00

Aurskog-Høland Arbeiderparti skal vedta sitt nye partiprogram for perioden 2023-2027. Dette er politikken vi skal gjøre alt for at blir gjennomført den neste kommunestyreperioden. Leder av programkomiteen, Ragnar Heide, vil legge frem forslag til nytt partiprogram.

Roger Evjen er vår ordførerkandidat. Nå skal vi velge resten av kommunevalglista og derfor inviterer vi alle medlemmer til tradisjonelt nominasjonsmøte. Nominasjonskomiteen ved leder Roar Karlsen vil legge frem sitt endelig forslag, noen dager før blir det publisert på nettsiden og Facebook.

Velkommen alle medlemmer.

Det blir enkel servering med kaffe og kaker. Møte finner sted i kommunestyresalen