Innspill til nytt partiprogram og kandidater til stortingsvalget

Nytt partiprogram

Vi ønsker innspill fra våre medlemmer om hvilke saker vi skal spille inn til programkomiteen i Arbeiderpartiet som skal lage nytt partiprogram 2021-2025. Det skal vedtas på landsmøte i april 2021. I tillegg ønsker Aurskog-Høland Arbeiderparti å sende inn forslag på en kandidat til stortingslisten fra Aurskog-Høland. 

Kom med dine forslag!

Nytt partiprogram

Styret kommer til å lage et kort notat (4 hjertesaker) til et elektronisk medlemsmøte vi skal gjennomføre i mai. Notatet skal vedtas på møte, men før det ønsker vi forslag fra medlemmer. Det holder å sende noen kulepunkter. Hvilke saker bør Arbeiderpartiet satse på? Hvilke saker er de aller viktigste?

Alle innspill sendes til Steinar før 27. april - [email protected]

Kandidater til stortingsvalget

Til høsten skal vi vedta nominasjonsliste for Viken Arbeiderparti/Akershus Arbeiderparti til stortingsvalget og Aurskog-Høland Arbeiderparti ønsker å sende inn ett navn som er vår kandidat. Vi ønsker kun en kandidat siden det er større sannsynlighet for at personen havner høyt på listen.

I tillegg ønsker vi innspill om det er andre navn vi bør sende inn. For eksempel at en nåværende stortingsrepresentant bør få tillit en ny periode.

Forslag sendes til Leif før 27. april - [email protected]