Møt kandidatene: Tommy Lunaas

Tommy Lunaas

Hvem er du?

Jeg er 37 år, har samboer og har to barn på 3 og 6 år. Jeg jobber som trafikkoperatør hos Statens vegvesen. Mine interesser er. familie/venner, sport (mest fotball) og mat.Hvorfor har du blitt lokalpolitiker?

Jeg har blitt lokalpolitiker for å kunne være med å bidra til at kommunen skal være et godt sted å bo.Hva slags politisk/foreningsliv/frivillighet erfaring har du?Politisk: 4 år som vara til kommunestyret, snart 4 år som fast medlem av kommunestyret, 3 år som komiteleder for teknisk drift og kultur og snart 4 år som 1. vara til formannskapet.Styrearbeid: Har tidligere vært 1 år som styremedlem og 2 år som nestleder i Aurskog-Høland arbeiderparti. Er nå tilbake som styremedlem i «nye» Aurskog-Høland arbeiderparti med ansvar for det fagligpolitiske. I tillegg har jeg også sittet i styret for Bjørkelangen arbeiderlag og sitter nå i styret for Setskog arbeiderlag.  Foreninger: Jeg har sittet to år som leder av fotballgruppa til Setskog IF.

Hva synes du er det viktigste vi i Aurskog/Høland Arbeiderparti har i vårt valgprogram?

At vi skal tilrettelegge for flere lokale arbeidsplasser og at kommunen skal ta inn enda flere lærlinger.Hva er det beste med å bo i Aurskog-Høland og Rømskog?Roen og stillheten og at det meget gode oppvekstmiljøer for barn og unge.Hva er dine hjertesaker?

At kommunen skal bli en enda bedre plass og bo i og gi innbyggerne enda bedre kommunale tjenester også i samarbeid med frivilligheten.Politisk helt/idol?

Jens Stoltenberg, for måten han styrte landet etter 22 juli.  

Nevn en politiker som inspirerer deg fra et annet parti?Lan Marie Nguyen Berg. Selv om jeg er langt fra enig i hennes politikk, så er hun en skikkelig pådriver og får gjennomslag for mye av politikken til MDG. Noe som ikke er helt lett med all den hets hun må stå i.

Har du en person du ser opp til utenom politikken?

FATTERN, for måten han har beholdt humøret etter han fikk sin sjukdom og havnet i rullestol.

Noe ikke så mange vet om deg?

At jeg elsker gamle 80 talls klassikere som jeg bare hører på når jeg er aleine i bilen.